2012 m. vasario 22 d., trečiadienis

Aštuoni patarimai moterims, kad vyrai jas vertintų
Laikui bėgant žmonės pripranta vienas prie kito ir pradeda galvoti, kad tai, ką vienas kitam daro – natūralu ir kitaip būti negali. Žinoma, stabilumo ir komforto būsena – geras jausmas. Tačiau, kai, vyrų akimis, moteriai skalbimas, virimas, kepimas, valymas, plovimas ir t.t. – kasdieninis darbas, tada nebevertina, o ką jau kalbėti apie tai, kad padėkotų. Žinoma, galima susitaikyti su tuo, bet galima ir kovoti. Aišku, namuose nereikėtų vykdyti revoliucinio perversmo, tačiau mandagiai priminti ir priversti partnerį bent kažkiek vertinti jūsų darbą, būtų ne pro šalį.
1. Neapsikraukite darbais: Ne veltui sakoma, kad moterys laiko tris (o kartais ir visas keturias) namų sienas. O ką tada daro vyrai? Jie grįžta iš darbo pavargę ir ištiesia kojas prie televizoriaus. Tuo tarpu moterys po darbo kaip užsuktos puola gaminti vakarienę, padeda vaikams ruošti pamokas, plauna, lygina... Be to dar reikia palikti jėgų ir seksui. Štai čia ir prašosi išvada – paprašykite padėti. Žinoma, tik be ultimatumų. Antraip, rezultatas gali būti nenuspėjamas. Kaip priversti vyrą padėti namų ruošoje? Kiekvieną dieną prašykite jo padėti. Juk lašas po lašo ir akmenį pratašo.
2. Mylėkite save labiau nei jį: Dėl ko nors aukotis – nebemadinga. Todėl, kuo daugiau vyrą atitraukiate nuo buities rūpesčių, tuo daugiau jų kraunate ant savęs. Turbūt tada mažiausiai galvojate apie save. O be reikalo. Todėl pirmiausiai reikėtų pradėti nuo rūpinimosi savimi, o paskui juo. Kitaip tariant, dalį darbų perkelti ant stiprių vyro pečių. O tuo tarpu moterys pasidailina plaukus, užpila šlakelį kvepalų ant odos, apsivelka seksualų apatinį trikotažą ir štai - nuotaika kyla kaip ant mielių. Paskui atsiranda ir pasitikėjimas savimi, nes galvojate, kad esate ne ką prastesnės už grožio konkurso dalyves. O vyrai instinktyviai tiesiasi prie besirūpinančios ir patenkintos savimi moters. Nemylėsi savęs, nevertins ir kiti.
3. Truputėlį egoizmo: Parodykite egoizmą ten, kur jis mirtinai reikalingas. Pradėkite nuo 20 minučių per dieną. Paprašykite vyro 20 minučių pažaisti su vaiku, kol jūs užsidarysite vonios kambaryje. Prieš tai nepamirškite pasakyti vyrui, kad moters išvaizda – tai atspindys to, kaip jis rūpinasi ja. Priminkite jam, kad greta gražios ir besirūpinančios savo išvaizda moters daug maloniau būti greta, nei šalia suvargusios nuo darbų naštos būtybe. Prisiimdamas jam pavestus buities darbus, vyras anksčiau ar vėliau supras, kaip daug jūs darote šeimai.
4. Pabūkite neprieinamos: Vyrai – medžiotojai. Todėl kai kada naudinga kažkiek juos atstumti. Būkite ramios, truputėlis abejingumo išeis tik į naudą. Arba priešingai: flirtuokite su juo kai būsite svečiuose ar draugų kompanijoje. Pamatysite, kaip ims stiprėti jo geismas ir jam sunku bus sulaukti to momento, kai judu liksite vieni.
5. Negailėkite pastangų dėl savo vertės pakėlimo: Moterys turi įdėti nemažai pastangų, kad pakeltų partnerio pasitikėjimą savo jėgomis. Tačiau tuo pačiu jos pamiršta save. Nes dažniausiai vyrai „pamiršta“ priminti savo moterims, jog jos – geriausios ir gražiausios. Kartais komplimentų tenka laukti metų metais! Įsivaizduokite, kad jums reikia aprašyti save tik iš gerosios pusės. Pradėkite nuo charakterio bruožų ir pereikite prie išvaizdos. Ir štai jūs pajutote esanti vos ne Anglijos karalienė ar Danijos princesė. Iš tikrųjų, kuo jūs blogesnės už jas? Ir dar nepamiškite pasakyti savo partneriui, kad jam labai pasisekė, jog jūs esate su juo.
6. Nepamirškite esanti moteris: Nors ir kaip bebūtų aukštinamas feminizmas, tačiau moterys turėtų nepamiršti, kad jos vis dėlto silpnos, gležnos ir trapios būtybės. Tačiau dauguma moterų turi „kvailą“ įprotį – viską krauti ant savo gležnų pečių. Suprantama, gera mokėti įkalti vinį į sieną, tačiau jei greta jūsų - vyras, tai vis dėlto patikėkite šį darbelį jam. Kažin, ar kuri nors moteris matė vyrą, einantį iš turgaus su trimis sunkiais ryšuliais rankose? Tikriausiai, ne. Todėl, kad moterys įpratusios tempti tuos ryšulius pačios. Juk iš šalies žiūrint, labai moteriškai atrodo. Todėl paskui nereikėtų save guosti, kad be jūsų daugiau nėra kam to padaryti. Žinoma, galėtų padaryti ir vyras, tik reikia gražiai paprašyti.
7. Džiaukitės komplimentais: Kartais moterys ne tik pačios savęs nevertina, bet ir nevertina vyro sakomų komplimentų. Pavyzdžiui, jis sako, kad jai nepaprastai puikiai tinka ši suknelė ar susegti plaukai. O ką atsako moteris? „Baik tu, nesąmonė.“ Juk sakydamas komplimentą, vyras tikisi koketiško „ačiū“, o ne savikritikos. Juo labiau, kai vyras giria, tai šimtas procentų teisybė. Todėl kitą kartą jums skirtą komplimentą panaudokite kaip pretekstą paflirtuoti su juo.
8. Flirtuokite ir erzinkite: Moterys žino daugybę flirtavimo būdų, tačiau kažkodėl jų neišnaudoja. Tikriausiai galvoja, jei jau gyvena kartu su vyru, flirtuoti nereikia. Klystate. Subtilus koketavimas tik įkaitins vyrą ir pažadins geismą. Pridėjusios ranką prie širdies sakykite, ar ne pačios esate kaltos, kad vyrai nevertina. Todėl pats laikas peržiūrėti savo požiūrį į gyvenimą ir tarpusavio santykius ir negailėkite jėgų, kad vyras kreiptų į jus kuo daugiau dėmesio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą