2012 m. vasario 22 d., trečiadienis

Penkios SMS žinučių siuntimo taisyklės

Psichologų tvirtinimu, bendravimas SMS žinutėmis vis populiarėja tarp jaunimo, kartais jomis „padedamas“ ir seksualinių santykių pamatas.

1. Gal ir banaliai skamba, bet prieš išsiųsdami SMS, patikrinkite adresato telefono numerį, jei neturite jo įsivedę į telefonų knygą. Turbūt ne vienam buvo, kad gana asmeniško turinio žinutė pasiekė ne tą žmogų. Todėl prieš rašydami „Aš tavęs labai trokštu“, žiūrėkite, kad ta žinutė nenuskristų į viršininko telefoną.
2. Kai kurie galvoja, kad darbe dauguma vyrų gurkšnoja kavą ir flirtuoja su simpatiškomis kolegėmis. Iš tikrųjų jie eina į darbą ir dirba. Todėl jo metu siuntinėti meilaus turinio SMS žinutes – rizikinga, nes galite sulaukti ne tokio atsakymo, kokio tikėjotės. Kai trukdoma dirbti, susierzinama.
3. Komplimentas – kelias sėkmės link. Nors jūs ir norėsite užsikimšti ausis, kai mylimasis vonios kambaryje užtrauks nepataikydamas į dainos „We are the champions“ melodiją, nes „susipykęs“ su klausa, vis dėlto nepamirškite pasakyti, kad jis – nuostabus. Todėl tik belieka tai jam vėliau priminti SMS žinute. Bus netikėta ir jaudinanti staigmena.
4. Kai kuriais atvejais, pavyzdžiui, jei matėte, kad mylimasis iš ryto gerai nusiteikęs, nusiųskite „atviro“ teksto žinutę. Tarkime, „Mes jau nesimatėme keturias valandas, aš labai tavęs pasiilgau, o tu?“
5. Turbūt dauguma merginų žino, kad vyrai nesupranta užuominų. Todėl jiems arčiau širdies nelaukti, tačiau aiškūs prašymai ar norai. Psichologų tvirtinimu, veiksmingiausiai veikia tokios žinutės tekstas: „Aš tavęs labai noriu. Atvažiuok.“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą